Jarig?

Super last
minute

twitter

vroegboek
Korting

SMS mij!
KiKa (stichting Kinderen Kankervrij)KiKa (stichting Kinderen Kankervrij)


Dankzij informatie uit afgerond genenonderzoek zijn kinderoncologen ervan overtuigd dat er nieuwe behandelingsmogelijkheden kunnen worden ontwikkeld om kinderkanker vaker te genezen en ‘vriendelijker’ te behandelen. Daarvoor is het noodzakelijk om vernieuwend onderzoek in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker.
 

Een onderzoek met een permanent karakter is het project ’Later’. Hierbij worden kinderen gevolgd vanaf het moment van hun behandeling tot aan hun volwassenheid. Bij kinderen zijn niet alle organen volgroeid. Chemokuren beïnvloeden de ontwikkeling van die organen mogelijk soms negatief. Er wordt nadrukkelijk gekeken of bij de behandeling aanpassingen mogelijk zijn ter voorkoming hiervan.
 

KiKa, gestart in mei 2002, werft fondsen die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland. Om precies te zijn: aan onderzoek waarmee centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing en kwaliteit. Dat is waarvoor KiKa steun vraagt. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.
 

Freebookings.nl steunt KiKa.
 

Zoek een hotel

Zoek op thema:

Freebookings.nl voordelen

  • U boekt direct bij het hotel
  • Gegarandeerd lage prijzen
  • Direct bevestigd
  • U betaalt in het hotel of direct met o.a. iDEAL
  • Duizenden tevreden boekers
  • Eenvoudig en snel
  • Altijd korting

Hotel Uitgelicht

Hotel 't Veerhuis
't Veerhuis is een rustig gelegen hotel met sfeervolle en gezellig ingerichte kamers voorzien van douche en/of bad en toilet, k.t.v. telefoon en wekkerradio. Alle kamers hebben prachtig uitzicht op de rivier de Waal. Het in de serre ingerichte restaurant biedt u eveneens een unieke blik op de uiterwaarden en de rivier.

Lees Verder
Hotel 't Veerhuis

Hotel-Top Nederland

SELECT command denied to user 'devsassy'@'localhost' for table 'aanraders'